Maistuva 100 % luonnollinen vaihtoehto koirallesi - Palan Ankka-herkku

Pala Ankka-herkku on uudenlainen maistuva makupala, joka on valmistettu kunnioittaen koiran luontaista ruokavaliota.

Oletko ehkä saattanut olla kiinnostunut luonnonmukaisesta ruokinnasta ja halunnut antaa koirallesi enemmän lajityyppillisiä herkkuja, mutta se voi tuntua vaivalloiselta ja sotkuiselta.

Nämä makupalat yhdistävät puhtaan raakaruoan edut sekä kuivamuonan helppouden.

Jos olet etsinyt jotain tällaista, lue eteenpäin, miksi Palan Ankka-herkku on niin loistava vaihtoehto koirasi makupalaksi.

Miksi teollinen kuivaruoka ei ole koirallesi optimaalinen

Koirat ovat syöneet teollista kuivaruokaa vuosikymmeniä, mutta samaan aikaan koirien erilaiset terveysongelmat, kuten ruoka-aineallergiat ja yliherkkyydet ovat lisääntyneet.

Viime aikoina onkin havahduttu siihen, että yhtenä syynä on prosessoitu teollinen ruoka ja nykyisellään monet markkinoilla olevista koiranruoista ja makupaloista eivät vastaa koiran luontaisia ravitsemustarpeita. Tämä voi näkyä erilaisina ongelmina, kuten ihon hilseilynä ja kutinana sekä korva- ja mahavaivoina.

Koira on ennen kaikkea lihansyöjä ja liha on tärkeä osa koiran päivittäistä ravintoa. Eläinperäiset proteiinit sekä rasva ovat koiran tärkein energianlähde, ja koiran elimistö sulattaa myös lihaisan ruoan paremmin, kuin hiilihydraatit.

Hiilihydraatteja koira tarvitsee synnynnäisesti hyvin vähän, joiden osuus voi kuitenkin olla kuivamuonissa ja herkuissa hyvinkin korkea, kun taas eläinperäisiä raaka-aineita on vain minimaalisesti. Lisäksi tuotteissa on usein paljon erilaisia lisäaineita ja muita täyteaineita, joita koira ei tarvitse.

Miksi Palan Ankka-herkku on hyväksi koirallesi?

Palan Ankka-herkku on korkealaatuinen maistuva makupala, joka on 100 % luonnollinen vaihtoehto, jossa koiran lajityypilliset ravitsemukselliset tarpeet on otettu huomioon parhaalla mahdollisella tavalla.

Kaikki Pala Petfoods tuotteet pohjautuvat tarkkaan tutkimus- ja kehitystyöhön eikä tuotteissa ei ole mitään ylimääräistä. Makupalat on valmistettu puhtaista ihmisille kelpaavista raaka-aineista, ilman lisäaineita tai prosessoituja ainesosia, säilyttäen kaikki tärkeät ravintoaineet.

Tiedät siis tarkalleen mitä koirasi syö.

Palan Ankka-herkku on hyvä vaihtoehto, kun tarvitset mukaan helpon ja nopean makupalan, laadusta tinkimättä. Se on kätevä ottaa mukaan palkkioksi lenkille, reissuun, näyttelyyn tai treeneihin lähtiessä.

Mitä Palan Ankka-herkku sisältää?

Palan Ankka-herkku on energiapitoinen makupala, joka on vatsaystävällinen ja sisältää paljon proteiinia, rasvahappoja sekä hivenaineita ja vitamiineja, jotka tukevat koiran hyvinvointia.

Kaikissa Pala Petfoods tuotteissa on erittäin korkea ravintoarvo ja raaka-aineita on käsitelty mahdollisimman vähän, jotta ravintoaineet säilyvät tallessa. Raakaproteiinia tuotteessa on 42,8 % ja raaka rasvaa 35,7 %.

Pala Ankka-herkun proteiininlähteenä on ainoastaan 100 % kuivattua ankanlihaa ja se valmistetaan raa’asta hyvin sulavasta ankanlihasta, kunnioittaen koiran synnynnäisiä ravitsemustarpeita. Makupala ei sisällä viljoja tai muita täyteaineita ja rasvahapot tulevat lihasta, joita koira pystyy hyödyntämään parhaiten.

Tiedät siis tasan tarkkaan mitä tuote sisältää, mistä syystä Palan Ankka-herkku sopii loistavasti myös koirille, joilla on allergiaa tai yliherkkyyksiä esimerkiksi viljoille, naudan- tai kananlihalle.

Ilmakuivaus pienissä erissä alhaisissa lämpötiloissa takaa korkealaatuisen tuotteen

Palan Ankka-herkku on korkealaatuinen ilmakuivattu makupala, jonka valmistusprosessi on suunniteltu niin, että raaka-aineiden ravintoarvot saadaan täydellisesti talteen koiran hyödynnettäväksi.

Ankanliha ilmakuivataan pienissä erissä hitaasti alhaisessa lämpötilassa, jonka ansiosta tuote saadaan säilymään niin, että kaikki arvokkaat proteiinit ja vitamiinit säilyvät tallessa.

Kuivattu herkku on syöttövalmista ja säilyy huoneenlämmössä.

Valitse Pala, kun haluat raakaruoan edut helposti ja yksinkertaisesti - hyvästä ei tarvitse tinkiä!

Koira tarvitsee lihaa ja siitä syystä Pala-herkut ovat pitkälle prosessoituja tuotteita parempi (ja maistuvampi) vaihtoehto.

Pala Ankka-herkun etuna on, että se yhdistää raakaruoan edut kuivassa muodossa - raakaa ilmakuivattua lihaa erittäin korkealla ravintoarvolla, joka on täynnä aitoja makuja. Se on vatsaystävällistä ja hyvin imeytyvässä muodossa.

Eli kaikkea mitä koirasi tarvitsee! 

Osta Palan Ankka-herkku